Almvägen

Fridsamma kvarter med närhet till både rekreationsområden och citypuls

I idylliska Fridhem, ett par kilometer från Gävle City, pågår i skrivande stund byggandet av 66 lägenheter på Almvägen, fördelade på sju huskroppar. Här kommer allt från 1- till 4-rums lägenheter med kök att erbjudas - alla baserade på det vinnande arkitektförslaget "Livet från den ljusa sidan" från den tävling som utlystes i samband med att man 2012 tog ett beslut om att området skulle genomgå en förnyelse. Det vinnande förslaget innebär bland annat att det grönområde som fanns bakom de äldre radhus som rivits kommer att bevaras och utvecklas ytterligare, samt att husen grupperas runt en allmän park.

Under hösten 2016 blir det möjligt att lämna in sin intresseanmälan gällande boende på Almvägen. Som alltid när det gäller Gavlegårdarnas bostäder måste man vara registrerad i vår bostadskö för att kunna anmäla sitt intresse. Genom att vara registrerad i vår bostadskö samlar man poäng för varje dag som man är kund - ju fler poäng man samlat desto större chans har man att få möjlighet att bo på Almvägen, eller i andra attraktiva områden där Gavlegårdarna erbjuder bostäder.

Om du inte redan har registrerat dig i vår kö så kan du göra det här.

Fridsamma kvarter med närhet till både rekreationsområden och citypuls

PÅGÅENDE PROJEKT

Almvägen

Läkerolområdet

Gävle Strand - Kv Iris

Gävle Strand etapp 3

Forsbacka gruppboende

Sörby Backe

Underhållsprojekt

 

 

LÄGENHETSTORLEKAR

1 rok 40-45 kvadratmeter

2 rok 48-63 kvadratmeter

3 rok 75-80 kvadratmeter

4 rok 90 kvadratmeter

 

VILL DU BO PÅ ALMVÄGEN?

För att kunna lämna en intresseanmälan krävs det att man är registrerad i Gavlegårdarnas bostadskö. Registrera dig redan idag och börja samla köpoäng.  Håll utkik här på vår webb eller på vår Facebook-sida där vi meddelar när anmälningarna öppnar.